Vršič Kranjska Gora karta över Slovenien

Vršič Kranjska Gora karta över Slovenien

Vršič Kranjska Gora karta över Slovenien

Vršič Kranjska Gora karta över Slovenien

Vršič Kranjska Gora karta över Slovenien

Denna karta är utformad för att tillgodose våra gästers olika behov, oavsett om de föredrar att utforska Vršič bergspass, Kranjska Gora och närliggande platser på en lugn rundtur, till fots, med cykel eller med eller med bil.

Kranjska Gora och bergspasset Vršič

Oavsett om du är vandrare, cyklist eller kulturentusiast har de Julianska Alperna något för alla. Utforska våra vandringsleder, cykel- och mountainbikeleder och besök våra fjällstugor, natur- och kultursevärdheter, museer, utsiktsplatser och campingplatser. Glöm inte att kolla in den enda slovenska Triglav National Park.

Triglav är Sloveniens högsta berg, Škrlatica är det näst högsta, och några andra, som Prisank, Mala och Velika Mojstrovka, och det enklaste men mest populära Slemenova Špica, alla tillgängliga från Erjavčeva bergsstuga som utgångspunkt från Vršič-passet.

En av höjdpunkterna på kartan är Erjavčeva bergsstuga, en unik pärla som är den enda stugan som är öppen året runt i området från Mojstrana till Kranjska Gora och Trenta. Den erbjuder en verkligt speciell upplevelse.

Hur man tar sig till Vršič bergspass – Boka din vistelse i bergsstugan

Vršič Kranjska Gora karta över Slovenien

Besök Erjavčeva bergsstuga

Vršič Kranjska Gora-kartan över Slovenien är en viktig guide för besökare som vill utforska de hisnande landskapen i bergspasset Vršič, Kranjska Gora och de omgivande områdena. Oavsett om du reser till fots, på cykel eller med bil erbjuder den här kartan detaljerade rutter för vandring, cykling och natursköna bilfärder. Här lyfts natur- och kulturattraktioner fram, bland annat Triglav National Park, Sloveniens enda nationalpark, och framträdande toppar som Triglav och Škrlatica. Bergsstugan Erjavčeva, som är öppen året runt, är en unik startpunkt för äventyrare. Kartan är en inkörsport till många upplevelser och garanterar att alla besökare kan hitta något att njuta av.

Boka din vistelse på Erjavčeva mountain hut och lev och res som en lokal

Boende i en fjällstuga

Utflykter och vandringar runt stugan

Resor och vandringar på kartan

Slovenia (se) Placeholder
Slovenia (se)

Ditt nästa resmål i Slovenien?

Erjavceva fjällstuga vid Vrsic-passet på sommaren

Erjavčeva fjällstuga är öppen hela året. Boka din vistelse och tillbringa lite tid i naturparadiset Triglav National Park (UNESCO) nära Kranjska Gora på Vršič bergspass i hjärtat av Triglav National Park.

Boka din vistelse
Send this to a friend