Det här inlägget finns också tillgängligt på:
I vårt kök försöker vi kombinera traditionella och lokala rätter med en touch av fräschör och en modern touch. Men vi väljer också noga ut mat för vegetarianer och veganer.
Traditionell mat
Den noggrant utvalda menyn är anpassad till säsongens utbud av ingredienser.
LOKALT VIN
Stolta över att servera ett lokalt traditionellt tillagat vin utan tillsatser.
Lokal mat
Men vi väljer också noggrant ut mat för vegetarianer.
Vår restaurang
Hemlagad mat
Förutom vår hemlagade pesto och den speciella Erjavčeva koča-tårtan, som är de mest välkända rätterna, är den noggrant utvalda menyn anpassad till säsongens val av ingredienser.


Traditionell meny
Jota med kål eller rova
Richet
Fyllda paprikor
Svampsoppa
Gulasch
LOKALT VIN
Att välja rätt vin var en riktig utmaning. Vi har rest runt till många slovenska vinkällare, vilket är ett utmanande jobb. I slutändan bestämde vi oss för ett prestigefullt litet tillverkat vin i begränsad upplaga nästan utan svavelsyra och andra tillsatser.
Resultat?
Oavsett hur mycket vin du dricker kommer du inte att vakna upp med huvudvärk.


100 år av bergsmärkning och 100 år då Erjavčevas stuga tillhör den slovenska bergsföreningen.
Bergsmarkering (slovenska: planinska markacija) är en viktig symbol för bergssamhället i Slovenien. År 2022 firade denna markering 100 år som Erjavčevas hydda. Vi är glada över att kunna fira att Erjavčevas hydda i inte mindre än 100 år har förändrat den österrikisk-tyske ägaren och blivit en slovensk stolthet.
I mars 2022 bestämde vi oss för att göra en “bergsmärkningstårta” till det firandet.
Senaste inlägg
Otaliga möjligheter till avkoppling och upptäcktsfärder väntar dig, eftersom du befinner dig i vår vackraste nationalpark.
Nyheter och resor