När du besöker Vršič passera

När du besöker Vršič passera

När du besöker Vršič passera

När du besöker Vršič passera

När du besöker Vršič passera

Att besöka Vršič i Slovenien är en oförglömlig upplevelse oavsett årstid, eftersom detta ikoniska bergspass erbjuder hisnande vyer och en mängd aktiviteter året runt.

Besök Vršič-passet på sommaren

När du besöker Vršič? Under sommarmånaderna är Vršič-passet ett paradis för friluftsentusiaster. De snöklädda topparna ger vika för grönskande ängar med färgglada vildblommor, vilket skapar ett perfekt alplandskap. Vandringsleder korsar området och erbjuder möjligheter till promenader eller utmanande vandringar genom de Julianska alperna. Passet är en port till Triglav National Park, där besökare kan utforska orörda sjöar, dånande vattenfall och frodiga skogar med ett rikt djurliv. Bergsklättring, mountainbike och skärmflygning är populära aktiviteter för dem som söker äventyr mitt i den fantastiska naturskönheten.

YouTube player
När du besöker Vršič passera

Besök Vršič-passet på vintern

När du besöker Vršič? På vintern förvandlas Vršič-passet till ett snöigt underland som fängslar besökarna med sin stilla skönhet. Passet är en fristad för vintersportentusiaster och erbjuder skid- och snowboardåkning i världsklass på närliggande orter som Kranjska Gora och Bovec. Längdskidåkning, snöskovandring och snöskoteråkning är populära aktiviteter som gör det möjligt för besökare att utforska vinterlandskapet i sin egen takt. Mysiga bergslodger och stugor erbjuder värme och gästfrihet efter ett utomhusäventyr och inbjuder gästerna att koppla av vid brasan och njuta av hjärtliga alpina rätter.

YouTube player

Besök Vršič Pass när som helst mellan

När du besöker Vršič? Oavsett årstid fängslar Vršič besökare med sin fantastiska natur och lugna atmosfär. Våren och hösten har sin egen charm, med landskap som sprudlar av liv med livfulla blommor eller målade i de eldiga nyanserna av höstlöv. De natursköna bilturerna längs passvägen erbjuder panoramautsikt över de omgivande bergen och dalarna, vilket ger möjlighet till fotografering och sightseeing året runt. Oavsett om du söker äventyr eller vill fördjupa dig i naturens skönhet, erbjuder Vršič Pass något för alla, vilket gör det till ett måste att besöka Slovenien oavsett årstid.

När skulle vi besöka som lokalbefolkning?

1 januari – 31 mars – Vintersäsong – Inte trångt

1 april – 14 april – stängt

Den 15 april – den 15 maj – Lågsäsong – Inte trångt

15 maj – 1 september – Högsäsong

Den 1 september – den 31 oktober – Lågsäsong – Inte trångt

1 november – 30 november – stängt

Den 1 december – den 31 december – Vintersäsong – Inte trångt

YouTube player

Boende i en fjällstuga

Utflykter och vandringar runt stugan

Resor och vandringar på kartan

Slovenia (se) Placeholder
Slovenia (se)

Ditt nästa resmål i Slovenien?

Erjavceva fjällstuga vid Vrsic-passet på sommaren

Erjavčeva fjällstuga är öppen hela året. Boka din vistelse och tillbringa lite tid i naturparadiset Triglav National Park (UNESCO) nära Kranjska Gora på Vršič bergspass i hjärtat av Triglav National Park.

Boka din vistelse