Livekameror från Vršič-passet

LIVE-kameror från Vršič-passet

Livekameror från Vršič-passet - Erjavčeva bergsstuga - 1525 m sedan 1901

Livekameror från Vršič-passet - Mot Prisank - Prisojnik

Berget Prisank (även känt som Prisojnik) är en framträdande topp som tornar upp sig i de Julianska alperna inom Triglav nationalpark, Slovenien. Med sina 2.547 meter är det känt för sitt distinkta utseende och är ett av de mest märkbara bergen i området från Kranjska Gora Valley. Prisank är känt för sitt naturliga fönster, Prisankfönstret, ett stort hål i bergssidan, och stenytan i berget som kallas Ajdovska deklica, som har blivit en symbol för berget och ett populärt mål för vandrare och klättrare.

Livekameror från Vršič-passet - På väg mot Vratca

Vratca, som ligger på 1 807 meters höjd, är en del av Sloveniens dynamiska och pittoreska landskap i de Julianska alperna. Namnet “Vratca” är inte lika allmänt känt i detta sammanhang, men det kan syfta på specifika toppar eller områden inom alpområdet som vandrare och bergsklättrare ofta söker sig till för deras naturliga skönhet och de utmaningar de erbjuder. Dessa områden är kända för att erbjuda tillgång till orörda naturmiljöer, panoramautsikt över dalarna nedanför och den lugna skönheten i det alpina landskapet.

Vi vill att du som besöker oss för första gången ska få en så bra bild som möjligt av var Erjavčeva-stugan ligger i nationalparken Triglav mellan Kranjska Gora, Bovec och Trentadalen. Ta en bit mat och kolla in våra livekameror och videor.

Om du är en regelbunden besökare eller en lokal, ger livekamerorna dig perfekta väderförhållanden i realtid på Vršič bergspass.

Bilderna och videoklippen är här mer för skojs skull. De kan visa dig några värdefulla ögonblick som vi vill dela med oss av om livet i bergen.

Videor av Erjavčeva bergsstuga

Erjavčeva koča YouTubekanal. Roliga videor, en del från våra resor, en del information om livet i bergen. Missa inte Erjavčeva mountain hut livekameror och videor….