Fotogallerierna i Triglav nationalpark från Vršič bergspass mellan Kranjska Gora, Trenta Valley, Soča River och Bovec. Det är ett resmål du måste besöka om du är i närheten och vill se ett av de mest hisnande naturområdena, inte bara i Slovenien utan i hela världen.

360-graders panoramavy

Different weather condition

Fotogallerier från Triglav nationalpark

Vinter vid Vršič-passet

Fotogallerier från Triglav nationalpark

Sommar vid Vršič-passet

Fotogallerier från Triglav nationalpark

Höst och vår på Vršič-passet

Fotogallerier från Triglav nationalpark

Erjavčeva fjällstuga

Boende på Erjavčeva fjällstuga

När vägen är öppen på sommaren är vi mer av en restaurang med en perfekt utsikt och gott om rum. På vintern är vi tillbaka när vägen är stängd på grund av snö, och vi blir den enda bergsstugan som är öppen på Vršič-passet. Vi lägger dock ner mycket arbete på att erbjuda blandad service till båda typerna av besökare. Vanlig turism på sommaren och berg utanför sommarsäsongen, särskilt på vintern, med moderna privata rum och sovsalar.

Private rooms and shared beds in Erjavčeva mountain hut,

Frukostgalleri på Erjavčeva bergsstuga

I bergen är frukosten en hörnsten för förberedelser och näring för äventyrare. Den fungerar som en viktig energikälla som fyller på de förråd som tömts under natten och ger kroppen energi för krävande aktiviteter som vandring, klättring eller skidåkning. En rejäl frukost hjälper till att reglera kroppstemperaturen under de kyliga bergsmorgnarna, vilket ger värme och komfort när utforskarna ger sig ut i den oländiga terrängen.

Dessutom förbättrar frukost det mentala fokuset, vilket är avgörande för att kunna navigera i branta sluttningar, bedöma risker och fatta välgrundade beslut under oförutsägbara väderförhållanden. Att dela en måltid innan man ger sig ut främjar också kamratskapet mellan andra äventyrare och skapar förtroende och solidaritet som är avgörande för säker bergsvandring. Med rätt kombination av kolhydrater, proteiner och näringsämnen gör frukosten dig redo för bergsäventyrens fysiska och mentala utmaningar, vilket bidrar till en minnesvärd och givande upplevelse på de majestätiska höjderna.

Boende i en fjällstuga

Utflykter och vandringar runt stugan

Resor och vandringar på kartan

Slovenia (se) Placeholder
Slovenia (se)

Ditt nästa resmål i Slovenien?

Erjavceva fjällstuga vid Vrsic-passet på sommaren

Erjavčeva fjällstuga är öppen hela året. Boka din vistelse och tillbringa lite tid i naturparadiset Triglav National Park (UNESCO) nära Kranjska Gora på Vršič bergspass i hjärtat av Triglav National Park.

Boka din vistelse