Bastu och jacuzzi

Bastu och jacuzzi

Bastu och jacuzzi

Bastu och jacuzzi

Det är ingen hemlighet att bastur och jacuzzis utomlands sedan länge inte längre är ett tabu, utan snarare ett välkommet tillskott i mer turistiska fjällstugor och lodger.

Vi har den ännu inte, men vi tänker på den.

Bastu och jacuzzi

[totalsurvey id=”9″][/totalsurvey]
Bastu och jacuzzi på Erjavčeva fjällstuga

Bastu och jacuzzi

Mitt i det fantastiska landskapet av nationalparker i grannländererbjuder stugor med bastu och bubbelpool en utsökt blandning av avkoppling och lyx mot bakgrund av hisnande naturskönhet.

De karga bergstopparna och gröna dalarna erbjuder en idyllisk miljö för dem som söker en fristad från vardagens stress och jäkt. Stugor med bastu och bubbelpool i denna pittoreska miljö är tillflyktsorter för lugn och återhämtning.

I anslutning till basturna finns inbjudande bubbelpooler med bubblande vatten och lugnande strålar som inbjuder till skön avkoppling. Omgiven av de majestätiska topparna i de Julianska alperna kan du fördjupa dig i en bubbelpool och uppleva en oförglömlig händelse där världsliga bekymmer försvinner i omfamningen av naturlig storslagenhet.

Oavsett om det är den friska vinterluften eller sommarens livfulla färger som lockar, är stugorna en attraktiv tillflyktsort för resenärer som söker äventyr och avkoppling. Efter en vandring genom alpina ängar eller skidåkning nedför fluffiga backar väntar en privat bastu och badtunna som lovar förnyelse och föryngring.

När solen går ner bakom de höga bergstopparna kan gästerna värma sig i bastun, som med sin milda värme renar kropp och själ. Och när stjärnorna dyker upp på natthimlen väntar badtunnan, vars lugna vatten erbjuder en fristad under den breda horisonten av den oförglömliga naturen i Triglav nationalpark.

I stugor som ligger dolda bland dalarna i nationalparken kombineras naturens skönhet med modern komfort för att skapa en oförglömlig tillflyktsort. Med bastur och bubbelpooler som värdefulla tillägg erbjuder dessa stugor en fristad där naturens underverk och avkopplingens bekvämligheter flätas samman och inbjuder gästerna att fördjupa sig i bergens eviga skönhet.

Boende i en fjällstuga

Utflykter och vandringar runt stugan

Resor och vandringar på kartan

Slovenia (se) Placeholder
Slovenia (se)

Ditt nästa resmål i Slovenien?

Erjavceva fjällstuga vid Vrsic-passet på sommaren

Erjavčeva fjällstuga är öppen hela året. Boka din vistelse och tillbringa lite tid i naturparadiset Triglav National Park (UNESCO) nära Kranjska Gora på Vršič bergspass i hjärtat av Triglav National Park.

Boka din vistelse
Send this to a friend