Arbeta och bo i bergen i Triglav nationalpark

Arbeta och bo i bergen i Triglav nationalpark

Arbeta och bo i bergen i Triglav nationalpark Slovenien

Arbeta och bo i bergen i Triglav nationalpark

Arbeta och bo i bergen i Triglav nationalpark

Gå med i vårt team i hjärtat av Triglav National Park!

Högsommarsäsongen närmar sig, bergen med löften om äventyr och utforskning. Här vid Erjavčeva bergsstuga, inbäddad i de hisnande omgivningarna hisnande omgivningar av Vršič-passet inom Triglav nationalparkvårt team förbereder sig för en ny spännande säsong med att välkomna gäster och dela med sig av underverken i de slovenska Alperna.

En unik möjlighet att arbeta och bo på en fantastisk plats

Erjavčeva bergsstuga ligger vid det ikoniska Vršič-passet och är inte vilken stuga som helst. boende i bergen-Det är den enda stugan i området som är öppen året runt och erbjuder besökare en mysig tillflyktsort mitt i den majestätiska skönheten i Triglav nationalpark. Vår stuga ligger på en höjd av 1525 meter och ger oöverträffad tillgång till några av Sloveniens mest spektakulära vandringsleder, alpina ängar och panoramautsikter.

Arbeta och bo i nationalparkens paradis

Tänk dig att vakna upp varje morgon till den friska bergsluften och den hisnande utsikten över de omgivande topparna. Som medlem i vårt team får du en unik möjlighet att arbeta på denna fantastiska plats och bo mitt i de slovenska alpernas naturliga prakt. Oavsett om du serverar gästerna läckra måltider i vår mysiga matsal, guidar dem på oförglömliga vandringar genom parkeneller bara njuter av en lugn stund av eftertanke omgiven av naturen, kommer du att vara en del av en nära sammansvetsad gemenskap som är dedikerad till att ge våra gäster minnesvärda upplevelser.

YouTube player

Bli en del av vårt team i bergen

Vårt team är nästan komplett för sommarsäsongen, men vi letar fortfarande efter en eller två passionerade personer – eller till och med par – som är angelägna om att följa med oss till vårt paradis i bergen. Oavsett om du är ett erfaret hotellproffs, en erfaren vandrare med kärlek till naturen eller helt enkelt någon som dras till lugnet och skönheten i bergslivet, vill vi gärna höra från dig. Det finns lediga tjänster med start i november eller ännu tidigare, så missa inte den här otroliga möjligheten att bo och arbeta på en av Sloveniens mest fantastiska platser.

Live and work in the mountains of Triglav National Park

Bo och arbeta i bergen i Triglav nationalpark

YouTube player

Ansök idag

Vi vill gärna höra från dig om du är intresserad av att gå med i vårt team och ge dig ut på ett äventyr året runt i hjärtat av Triglav National Park. Kontakta oss idag för att få veta mer om de lediga tjänsterna och hur du kan bli en del av vår bergsfamilj. Tveka inte – ditt nästa stora äventyr väntar!

CAPTCHA image

Detta hjälper oss att förhindra spam. Tack.

Arbeta och bo i bergen i Triglav nationalpark

Boende i en fjällstuga

Utflykter och vandringar runt stugan

Resor och vandringar på kartan

Slovenia (se) Placeholder
Slovenia (se)

Ditt nästa resmål i Slovenien?

Erjavceva fjällstuga vid Vrsic-passet på sommaren

Erjavčeva fjällstuga är öppen hela året. Boka din vistelse och tillbringa lite tid i naturparadiset Triglav National Park (UNESCO) nära Kranjska Gora på Vršič bergspass i hjärtat av Triglav National Park.

Boka din vistelse
Send this to a friend